Prof. Dr. Bülent ÖZİN

Özgeçmiş

1962 yılında İskenderun’da doğdu. 1979 yılında Ankara Fen Lisesi’nden 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.  Mecburi hizmet sonrasında aynı fakültenin İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda 1992 yılında İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. Daha sonra A.B.D.’de Harvard University, Massachussetts General Hospital ve Case Western Reserve University, University Hospitals of Cleveland hastanelerinde Kardiyoloji – Klinik Kardiyak Elektrofizyoloji üst ihtisaslarını tamamladı. 1996 yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde göreve başladı. 1997 yılında doçent, 2004 yılında profesör ünvanlarını aldı. Halen Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda klinik ve akademik çalışmalarına devam etmektedir.