Doç. Dr. Erdem Diker

Özgeçmiş

1985 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde birincilikle mezun oldu. Amasra Sağlık Ocağında zorunlu devlet hizmetini tamamladı.  İç hastalıkları uzmanlık eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde, kardiyoloji uzmanlık eğitimini Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesinde tamamladı. 1997 yılında Kardiyoloji Doçenti oldu.  Maastrich / Hollanda, Aalst / Belçika, Münster / Almanya’da kardiyak aritmilerin tanı ve tedavisi konusunda eğitim aldı. Türk Kardiyoloji Derneği, Heart Rhythm Society ve European Heart Rhythm Association üyesidir. Kardiyak aritmiler, kardiyak elektrofizyolojik çalışmalar ve ablasyon tedavisi konusunda yayınlanmış çalışmaları, bildirileri ve kitap bölümleri vardır.  Halen Medicana International Ankara Hastanesi kardiyoloji bölümünde çalışmaktadır.